granule Bosch puppy

13. zář 2019 22:54 - 13. zář 2019 23:14 #114 od redakce
Odpověděl redakce pro téma granule Bosch puppy
Doporučujeme pokračovat s krmením granulemi, kterými bylo štěně krmeno alespoň 2 - 3 týdny, klidně do spotřebování balíčku granulí. Na přechod na nové krmivo potřebujete 7 - 10 dní.

Obě vámi zmíněné značky mají vysoký obsah sacharidů a nižší procento bílkovin. Bosch navíc obsahuje jenom malé množství masa. Dopřejte vašemu maliňákovi (je to velmi aktivní plemeno), dostatek masa, bílkovin a tuku, více v článcích Krmení psů - jak a čím krmit psa a Jak krmit štěňata .

Zde několik možností vhodných granulí .

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

09. zář 2019 23:14 #113 od granule Bosch puppy
granule Bosch puppy vytvořil uživatel granule Bosch puppy
Dobrý den,

začátkem října si dovezu 7. týdenní štěně BOM. Chovatel dává ve své stanici psům granule Bosch. Viděla jsem 6 jeho chovných psů, od štěňat po starší psy a všichni po těchto granulích vypadali krásně. Vzhledem tomu, že vím, že tyto granule nepatří zrovna k lepším tak bych ráda přešla na granule jiné. Ovšem kladu si otázku zda udělám dobře. Viděla jsem od chovatele krásně živené psy a tak si nejsem jistá zda z mé strany udělám správné rozhodnutí. Co si o tom myslíte? Jinak uvažuji o granulích Lukullus Junior. Pokud bych přešla na nové granule. Mohu začít s postupným přechodem hned po prvních dnech co se štěně zabydlí a bude v novém domově v pohodě? Nebo bych měla aspoň dva týdny počkat než s přechodem začnu? Přechod na nové granule by měl vypadat jak? Mám je začít postupně vmíchat nebo by změna měla probíhat jinak?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Není povoleno: vytvoření nového téma.
  • Není povoleno: odpovídat.
  • Není povoleno: upravovat zpávu.
Moderátoři: redakce